Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

van Biezen Glazenwasserij

   Meer dan alleen schone ramen                                                             

Totaalpakket

Kiest u voor ons voor van Biezen glazenwasserij voor het wassen van uw ramen? Dan heeft u soms de mogelijkheid om andere schoonmaakdiensten voor een aantrekkelijk tarief bij te kopen.


Organiseert u bijvoorbeeld de schoonmaak voor uw VVE. U heeft dan vast geen zin in facturen en contacten met verschillende leveranciers voor de schoonmaakdiensten. Als u kiest voor van Biezen glazenwasserij dan is de schoonmaak van de gemeenschappelijke ruimtes en de glasbewassing meteen geregeld bij een leverancier. Makkelijk toch? 

Of regelt u de glasbewassing voor een school en is het altijd moeilijk plannen wanneer de vloerreinigers komen en wanneer de glazenwassers? Bij ons kunt u een totaaldienst voor de jaarlijkse schoolreiniging inkopen. U hoeft alleen uw eigen planning nog door te geven en wij regelen de rest. Naast deze voorbeelden zijn er nog veel meer combinaties denkbaar. Neem vooral contact met ons op om uw wensen bespreekbaar te maken.

Naar contact