Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

van Biezen Glazenwasserij

   Meer dan alleen schone ramen                                                             

Ramen wassen kan een lastige en tijdrovende klus zijn. Ramen zijn moeilijk bereikbaar, u heeft strepen en het moet opnieuw. Geen wonder dan ook dat veel mensen het wassen van de ramen uit handen geven aan een professionele glazenwasser. Wilt u ook schone ramen, maar heeft u geen tijd of zijn uw glasoppervlakken moeilijk bereikbaar? Dan kunnen wij u dit werk uit handen nemen!

Wij staan voor kwaliteit, schoon betekent bij ons ook echt schoon! Alle oppervlakken die de glazenwasser kan wassen met de hand worden dat ook gedaan. Bij ons heeft u geen druppels en altijd schone kozijnen.

U kunt bij ons terecht voor een glazenwasser in de regio Tilburg. Eventueel kunnen wij ook naar omliggende steden zoals Breda, Eindhoven of Den Bosch reizen. Alles is bespreekbaar, neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Werken op grote hoogte


Werken op hoogte is geen enkel probleem voor ons. We kunnen uw flatgebouwen spoelen indien een osmose systeem aanwezig is en als u het echt netjes wil hebben kunnen we ook op hoogte met de hand ramen wassen. Is er geen hang-bak aanwezig? Geen probleem door middel van het inzetten van een hoogwerker kunnen we iedere hoogte bereiken.

Maak een afspraak

Tucker pole


Door middel van het inzetten van een tucker pole systeem kan de glazenwasser zonder inzetten van een hoogwerker hoogtes tot 12,5 meter wassen. Het osmose water dat gebruikt wordt voorkomt druppels en vlekken. Bent u erin geïnteresseerd uw ramen met osmose water te laten wassen klik dan op onderstaande button voor meer informatie.

Meer informatie over wassen met osmosewater

Totaalpakket


We halen er plezier uit om uw woning of bedrijfspand er stralend uit te laten zien. Naast het professioneel laten reinigen van uw ruiten kunnen ook bijvoorbeeld uw houtwerk, dakgoten of binnenruimtes mee gereinigd worden. Met dit totaalpakket bent u met een dienstverlener verzekerd van een prachtige uitstraling van uw pand.

Meer informatie over ons totaalpakket